Kruidige cake met pastinaak, walnoot en honing

Kruidige cake met pastinaak, walnoot en honing

Ingrediënten

8 personen

Pastinaak door een cake? Is dat lekker? Yes, dat is het zeker. Verrassend lekker zelfs! Het recept voor deze pastinaakcake komt uit het boek Sirocco van Sabrina Ghayour. Deze pastinaakcake is echt een topper. Als je deze eenmaal geproefd hebt zul je 'm zeker vaker gaan bakken. Serveer de pastinaakcake met een flinke lepel opgeklopte yoghurt ernaast en smullen maar. Geniet ervan. 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

Please fix.. VIDEO: Bladerdeeg tartelettes...
Please fix.. Botercrème op basis van banke...
Please fix.. Paaskoeken met aardbeienjam
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Margriet de Jong
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.