Kruidige panna cotta, stoofpeer & speculaas

Kruidige panna cotta, stoofpeer & speculaas


Panna cotta is een heerlijk, niet heel moeilijk te maken dessert. Deze variant wordt op smaak gebracht met verschillende specerijen. Samen met de stoofpeertjes en de speculaaskruimels vormt het zo een heerlijk geheel. Heerlijk om te serveren op Sinterklaasavond. 
Voorbereidingstijd: 20 min | Stoven: 2-3 uur | Wachten: 30 min |Koelen: min 3 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Angela Bouwer
  • Romin Meijering
  • Foody redactie
Panna cotta – basisrecept
 4
Rutger BaktRutger Bakt
Muffins met citroen en bramen
 3
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 12
Foody redactieFoody redactie
Panna cotta met rood fruit
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.