Labne met pijnboompitjes en citrusrasp

Labne met pijnboompitjes en citrusrasp

Ingrediënten

Labneh is een frisse hartige yoghurtdip, op smaak gebracht met Arabische kruiden. In Libanon is Labneh een erg populair bijgerecht en het wordt dan ook vaak gegeten met Arabisch flatbread. Het fijne is ook dat het erg gemakkelijk is om te maken. Laat de Turkse yoghurt minimaal 4 uur uitlekken en voeg naar smaak kruiden toe.bestrooi de labne met de citrusraps, pijnboompitjes en grof zout. Besprenkel tot slot met olijfolie. Super als onderdeel van een Mezze. Geniet ervan.

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Jose Van Vliet Al Kurdi
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.