Labne met za'atar en citroenzeste

Labne op 2 manieren


Labne is een frisse, hartige yoghurtdip, op smaak gebracht met Arabische kruiden. In Libanon is Labne een erg populair bijgerecht en het wordt dan ook vaak gegeten met Arabisch flatbread. Het fijne is ook dat het erg gemakkelijk is om te maken. Laat de Turkse yoghurt minimaal 4 uur uitlekken en voeg naar smaak kruiden toe. Deze variant is op smaak gebracht met za'atar en citroenzeste. Maak de labne af met een lekkere drizzle olijfolie. Heerlijk als je gek bent op yoghurt en frisse smaken. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Liesje_abc
  • Jose van Vliet
  • Kris Timmerman
  • Gepke
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.