Lamsbout uit de oven

Lamsbout uit de oven


De pittige pruimenchutney in dit recept is de ideale balans tussen pit en zoet. Dit combineert geweldig met lamsbout. Daarbij is het ook nog eens een hele eenvoudige smaakmaker en zul je zeker punten scoren bij je tafelgenoten. Met relatief weinig ingrediënten zet je zo een smaakbom op tafel. Eetsmakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Marjolein Schut
Muffins met citroen en bramen
Foody redactieFoody redactie
Albert Heijn kerstspecials

Kerst is toch wel de mooiste tijd van het jaar. De gezelligheid, de sfeer, het eten.. Alles aan Kerst is leuk! Naast alle lekkere hapjes is er natuurlijk ook...

Lees meer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.