Lamsbout uit de oven met kweeperen chutney

Kerstdiner: Lamsbout uit de oven met kweeperen chutney


Grote stukken vlees braden lijkt dan misschien heel erg ingewikkeld, maar niets is minder waar. Als je maar geduld hebt. En een vleesthermometer. Deze gemarineerde lamsbout met yoghurt en ras el hanout kruiden, is echt perfect om te serveren met het kerstdiner. Al helemaal in combinatie met een zelfgemaakte kweeperen chutney. De smaak is fris en kruidig en dat past perfect bij deze lamsbout. Klinkt heerlijk toch? Geniet ervan! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken
Lamsbout uit de oven
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Muffins met citroen en bramen
Foody redactieFoody redactie
Albert Heijn kerstspecials

Kerst is toch wel de mooiste tijd van het jaar. De gezelligheid, de sfeer, het eten.. Alles aan Kerst is leuk! Naast alle lekkere hapjes is er natuurlijk ook...

Lees meer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.