Lamskoteletjes met chimichurri

Lamskoteletjes met chimichurri


Chimichurri is een pittig kruidenmengsel uit Zuid-Amerika en wordt vaak geserveerd bij geroosterd vlees. Chimichurri wordt gemaakt van een rood pepertje, knoflook, ui, peterselie, tijm, olie en een zuurtje zoals wijnazijn. Deze variant van Chimichurri is net iets frisser door de toevoeging van citroen en de koriander maakt dat het super past bij de lamskoteletjes. Super makkelijk om voor te bereiden en ideaal om te serveren met de Pasen. Heerlijk met geroosterde aardappeltjes en een salade met groene asperges. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Huyghe Ignace
  • Kris Timmerman
  • Wouter De Kamp
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.