Lamsstoofpot
Het is misschien niet echt de tijd van het jaar om een stoofpotje klaar te maken, maar het is zo ontzettend lekker! En deze lamsstoofpot met knoflook, ui, tomaatjes, râs al hânout, komijn, tijm en rozemarijn. Het fijne aan stoofpotjes is dat de geur van kruidige aroma's zich heerlijk verspreidt door je huis. Het kost even wat tijd om te maken, maar dat is het zo waard! Dit lamsstoofpotje is nog lekkerder als je het serveert in combinatie met geroosterde groenten. Eet smakelijk! Voorbereidingstijd: 25 min, Wachttijd: 3-4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |