Lekkerste calamaresringen
Calamaresringen, jammie! Heerlijk als voorgerecht, als hapje, maar ook als hoofdgerecht met een lekkere, grote, frisse salade erbij. Maar de allerlekkerste ringen, die maak je natuurlijk zelf. Inktvisringen, bloem, losgeklopt ei en broodkruim heb je slechts nodig om ze te maken. Serveer de ringen met een lekker dipsausje gemaakt van mayonaise, Griekse yoghurt, augurk, kappertjes en citroensap en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |