Lente stamppotje met raapstelen en radijs

Lente stamppotje met raapstelen en radijs

Ingrediënten

4 personen

Raapstelen zijn het jonge loof van meiknollen. Als je deze in de winkel ziet liggen dan weet je het pas echt: de lente is weer begonnen! Raapstelen hebben een licht pittige smaak die rauw of geroerbakt het beste tot zijn recht komt. Dit lentestamppotje met rauwe raapstelen, radijs, mosterd en veldsla is heerlijk licht maar toch ontzettend stoer. Echt ideaal voor de lente.

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Danielle Van Vliet-van Norel
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.