Limburgs Zuurvlees

Limburgs Zuurvlees

Ingrediënten

4 personen

Stoofvlees gegeaard in veel azijn, ofwel Limburgs Zuurvlees. Niet heel zuur gelukkig, want er gaat ook nog appel-perenstroop én ontbijtkoek doorheen, maar er zit wel een lekker zuur randje aan het vlees. En naast het feit dat de azijn voor het zuurtje zorgt, zorgt de azijn er ook voor dat het vlees supermals wordt. Voor dit stoofpotje is gebruik gemaakt van Sukade. Dat is als mals van zichzelf dat je in twee uur tijd een heerlijk stoofpotje op tafel hebt. Heerlijk met een aardappelpuree en andijvie. Genieten. 

Voorbereidingstijd: 15 min| Wachttijd: minimaal 60 min | Stooftijd: 120 min

 

Favoriet recept van

  • Wouw52
  • Suzanne van den Berg
  • Christianepeijer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.