Limoen-basilicum ijs

Limoen-basilicum ijs

Ingrediënten

Op een warme dag is een bolletje ijs perfect om mee af te koelen. En wist je dat je roomijs ook vrij simpel zelf met óf zonder ijsmachine kunt maken? Zo ook dit limoen basilicum ijs. Heerlijk romig, maar toch luchtig ijs met de subtiele en frisse smaken van de limoen en basilicum. Zeker het proberen waard! 

Voorbereidingstijd: 30 min | Koelen: 30 min | IJsmachine: 45 min of 1 nacht in de vriezer 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Arnella Miedema
  • Cobi.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.