Linzenstoof met garnalen
Deze linzenstoof met garnalen heeft een heerlijke kruidige smaak. Deze stoof is op basis vam Jamaican Jerk specerijen. Het bestaat uit groenten, tijm en specerijen zoals chili, piment, kruidnagel, kaneel, nootmuskaat en heeft een rijke smaak met een beetje pit. Je kunt de stoof eten met bulgur of zilvervliegrijst er naast, maar het gerecht leent zich er ook voor om gewoon zo te eten.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |