Makkelijke rabarber tiramisu

Snelle basis groentesoep


Dit dessert is heerlijk fris en zoet. Deze rabarber tiramisu met laagjes lange vingers, romige kwark en gekarameliseerde rabarber is een echte lentetopper. Door de pistachenootjes is het toetjes extra lekker knapperig. Het groen van de nootjes kleurt ook nog een prachtig bij de rood-roze rabarber en het witte mascarpone mengsel. 
Let op: de tiramisu moet minimaal 1.5 uur opstijven in de koelkast

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Silvia Weusten
  • Ingrid van der Heijden
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Mariska de Roos
  • Kris Timmerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.