Malse honingkip met sugarsnaps

Malse honingkip met sugarsnaps

Ingrediënten

2 personen

Haal wat vitamientjes binnen met deze honingkip met sugarsnaps en bloemkoolrijst. Dit recept heeft als voordeel dat je de meeste ingredienten in de vriezer kunt bewaren en dus altijd 'vers' op tafel kunt zetten. Daarbij is het ook nog eens supersnel klaar gemaakt! Simpelweg even de sugarsnaps koken, de kip in een wok met de honing, cocos aminos en limoensap gaar roerbakken, en tenslotteĀ  nog even de sugarsnaps erbij in. Afmaken met sesamzaadjes en verse koriander! Heb je onverhoopt geen sugarsnaps in huis, dan kun je deze ook vervangen door broccoli, sperziebonen of peultjes.

 

Favoriet recept van

  • Rens ten Tusscher
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.