Mamma’s hachee

Mamma’s hachee

Ingrediënten

2 personen

Iedereen vindt mama's of oma's hachee het allerlekkerst. Mocht je nou geen familierecept hebben dan is dit een goed begin. Neem wel de tijd voor dit recept, want het heeft tijd nodig om het vlees zacht en mals te krijgen. Bij voorkeur gaar je de riblappen al een dag van te voren en warm je op de dag van eten het alleen maar op op een laag pitje. Zo kunnen de smaken extra goed intrekken. Serveer met rijst, aardappels of traditioneel met hutspot. 

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Emile
  • PvdZ
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.