Mamma’s hachee

Mamma’s hachee


Iedereen vindt mama's of oma's hachee het allerlekkerst. Mocht je nou geen familierecept hebben dan is dit een goed begin. Neem wel de tijd voor dit recept, want het heeft tijd nodig om het vlees zacht en mals te krijgen. Bij voorkeur gaar je de riblappen al een dag van te voren en warm je op de dag van eten het alleen maar op op een laag pitje. Zo kunnen de smaken extra goed intrekken. Serveer met rijst, aardappels of traditioneel met hutspot. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Emile
  • PvdZ
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.