Mango-passievrucht macarons

Mango-passievrucht macarons

Ingrediënten

Ben je gek op macarons en heb je ze altijd al eens zelf willen maken? Dan zit je met dit recept voor mango-passievrucht macarons zeker goed. De smaak zit hem in de vulling, een ganache gemaakt met fruitpuree van mango en passievrucht. Yum!! De koekjes zelf kun je eigenlijk weer zien als basis, al is hier dan natuurlijk gele kleurstof aan toegevoegd zodat ze lekker mee kleuren met de vulling. Zeker de moeite waard eens te proberen. 
Let op: Begin een dag van tevoren met het maken van de vulling, deze moet namelijk 24 uur koelen. 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Frambozen roomijs Frambozen roomijs
Appeltaart ijshoorntjes Appeltaart ijshoorntjes
Citrus waterijsjes Citrus waterijsjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Flower20
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.