Mango-passievruchtcurd

Mango-passievruchtcurd


Bijna iedereen kent lemoncurd wel, maar wist je dat je van bijna alle vruchten een curd kan maken? Deze mango-passievruchtcurd smaakt helemaal naar de zomer en kan je voor veel verschillende recepten gebruiken. Natuurlijk kan je hem gewoon op een croissantje of op brood eten, maar hij is ook heerlijk als taartvulling, door een dessert, als topping op een pavlova of door een botercrème. Lekker veelzijdig dus én lekker.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Moniek Jans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.