Marmertulband met sinaasappel en amandel

Marmertulband met sinaasappel en amandel


Deze feestelijke marmertulband met sinaasappel en amandel is perfect om te serveren met de Kerst. En dan het liefst gewoon bij het kerstontbijt of de kerstbrunch. Door de sinaasappelrasp, cointreu en amandelmeel erdoor is deze tulband ontzettend lekker én feestelijk! Tip: Liever geen alcohol in de marmertulband? Vervang de cointreau door sinaasappelsap. Geniet ervan! 

Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 55-60 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sascha Engering
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.