Met Parelcouscous gevulde puntpaprika’s

Met Parelcouscous gevulde puntpaprika’s


Parelcouscous is een super makkelijk graanproduct! Je kunt pasta ermee vervangen, maar je kunt het ook als basis gebruiken voor salades of zoals in dit recept, als vulling voor gevulde puntpaprika’s. Deze gevulde puntpaprika’s zijn op en top lente. Varieer naar hartenlust met de ingrediënten die je toevoegt. Mocht je de gevulde puntpaprika’s wat droog vinden dan kun je er chilisaus of knoflooksaus bij serveren. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
  • Annemiek Heiligers
  • Madieke van der Zee
Gevulde puntpaprika’s
 1
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Gevulde puntpaprika met tonijn
 23
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Gevulde paprika met groente
 14
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.