Met Parelcouscous gevulde puntpaprika’s

Met Parelcouscous gevulde puntpaprika’s

Ingrediënten

2 personen

Parelcouscous is een super makkelijk graanproduct! Je kunt pasta ermee vervangen, maar je kunt het ook als basis gebruiken voor salades of zoals in dit recept, als vulling voor gevulde puntpaprika’s. Deze gevulde puntpaprika’s zijn op en top lente. Varieer naar hartenlust met de ingrediënten die je toevoegt. Mocht je de gevulde puntpaprika’s wat droog vinden dan kun je er chilisaus of knoflooksaus bij serveren. 

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Quiche met brie, spek en pecannoten Quiche met brie, spek en pecan...
Griekse Soutzoukakia Griekse Soutzoukakia
Fastfood Friday: Aardappelwedges met pizzadip Aardappelwedges met pizzadip
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
  • Annemiek Heiligers
  • Madieke van der Zee
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.