Mexicaanse gehakt-aardappel potjes

Mexicaanse gehakt-aardappel potjes (zoutarm recept)

Ingrediënten

4 personen

Deze Mexicaanse gehakt-aardappel potjes zijn bereid zonder zout. Door diverse kruiden toe te voegen is het een heerlijk gerecht geworden. Het gehakt is gekruid met knoflook, chilivlokken, paprikapoeder en komijn. De aardappelpuree is gekruid met nootmuskaat en bieslook. Bij elkaar een heerlijke combi, het zout mis je in dit gerecht echt niet.

Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 15 minuten 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Ineke Elzendoorn
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.