Mexicaanse maïskolf van de BBQ

Mexicaanse maïskolf van de BBQ


Deze op Mexicaanse maïskolf van de BBQ is een topper! 15-20 minuten roosteren op de barbecue, aftoppen met wat zure room, chiptole, zout en peterselie. Serveer de maiskolf, om het nog wat frisser te maken, met partjes limoen. Het zoete van de maïs is namelijk heerlijk in combinatie met de frisse room, de smokey chiptole en het zout. Smullen! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken
BBQ Mais
 1
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Mexicaanse steak met maïssalsa
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Mexicaanse wraptaart
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Mexicaans gevulde courgette
 19
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.