Mini kaasfondue
Sommig eten maakt een mens echt gelukkig, zoals bijvoorbeeld kaasfondue. Deze kaasfondue is net wat anders dan normaal. Je schenkt de kaasfondue in harde bollen waardoor je tot de laatste hap kan genieten. Geen aangekoekte stukken op de bodem van de pan, nee je eet de bodem gewoon op. Serveer met veel groentjes erbij zoals tomaatjes, paprika, augurken, champignons en bloemkool.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |