Mini-pavlova’s met mango-passievruchtcurd

Mini-pavlova’s met mango-passievruchtcurd


Meestal wordt de pavlova in het groot gemaakt, maar deze individuele mini-pavlova’s zijn helemaal super. Dit dessert is prima voor te bereiden: de pavlova’s bak je een avond van te voren en je maakt ze last-minute af met de topping. Zeker weten dat je een hoop blije gezichten krijgt als je jouw gasten deze mini-pavlova’s serveert! Verdeel de slagroom op de mini-pavlova’s en schep daar wat van de mango-passievruchtcurd op. Maak de mini-pavlova’s af met de verse frambozen. Enjoy! Voorbeidingstijd: 30 min | Oventijd: 1,5 uur

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.