Mini tarte tatin

Mini tarte tatin

Ingrediënten

De grote versie van de tarte tatin kennen de meeste wel, bladerdeeg met gekarameliseerde appel die op zijn kop gebakken wordt. Deze mini tarte tatin is wat minder bekend, maar minstens zo lekker als zijn grote broer. De kleine appeltaartjes met karamel zijn geweldig voor bij een high tea of grand dessert. De mini tarte tatins zijn makkelijk voor te bereiden, waardoor je ze voor het serveren alleen nog maar even hoeft op te warmen. Ze zijn erg lekker met een bolletje vanille-ijs en/of wat opgeklopte slagroom. In plaats van appel kun je ook peer gebruiken.
Voorbereidingstijd: 35 min | Wachttijd: 60 min | Oventijd: 20-25 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.