Miniquiches met spinazie en feta

Miniquiches met spinazie en feta

Ingrediënten

Spinazie en feta zijn natuurlijk een ‘match made in heaven’. Deze twee combineren heerlijk met elkaar, zo ook in deze kleine borrelquiches. De knapperige bodem en de smaakvolle vulling zorgen dat je hiervan blijft eten. De miniquiches zijn perfect voor bij de borrel of als hartig hapje bij een high tea. Natuurlijk kan je de quiches ook wat groter maken. Een salade erbij en je hebt een prima vegetarisch hoofdgerecht.

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Dascha De Cnock
  • Claudia Borges
  • Carin van Dalfsen
  • Mandy Happel
  • Tina Talsma
  • Arianne Steegman
  • Julia Flamand
  • Suzanne van den Berg
  • Stephanie Wiendels
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.