Moghrabieh met gerookte kip en raapstelen

Moghrabieh met gerookte kip en raapstelen

Ingrediënten

2 personen

Moghra wat? Moghrabie, ook wel beter bekend als parelcouscous in Nederland, is een Libanees gerecht welke tussen couscous en pasta in zit. Het heeft een harde structuur en daardoor een heerlijke bite. Je eet deze parelcouscous op traditionele wijze (zoals in de Noord-Libanese stad Tripoli) met kikkererwten, uien en specerijen als piment, kaneel en karwij. Maar het is ook super in salades en soepen. 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Ilse.numi
  • Claudia Ahlers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.