Mosselen a la marinière
De mosseltijd begint als de 'r' weer in de maand zit. Ze zijn heerlijk. Misschien moet je wat wennen aan de textuur, maar dat doet zeker niets aan de smaak af. Deze mosselen a la marinière is een klassiek Frans recept dat vrij gemakkelijk te bereiden is en waar de subtiel zachte mosselsmaak perfect tot zijn recht komt. Serveer er lekker wat friet of stokbrood met kruidenboter bij en genieten maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |