Naanpizza’s met rundergehakt en mozzarella
Deze naanpizza's met rundergehakt, avocado, paprika en mozzarella is dé ideale oplossing als je hunkert naar een pizza en die het liefst zo snel mogelijk op je bord moet liggen. Het enige wat je hoeft te doen is namelijk het gehakt te bakken en deze, samen met de overige ingrediënten, over het naanbrood te verdelen. Schuif deze vervolgens een paar minuten in de oven tot de mozzarella gesmolten is en smullen maar! Een super simpel en lekker receptje voor op een luie dag. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |