Nasi Kuning met ketjapkip

Nasi Kuning met ketjapkip


Nasi Kuning is een typisch Indonesisch gerecht welke vaak wordt gemaakt tijdens feestelijke gelegenheden. Maar dit heerlijke geurige rijstgerecht met kruiden en santen, kun je ook prima eten op minder feestelijke momenten of je maakt er gewoon zelf een klein feestje van. Serveer de ketjapkip met de groenten, Nasi Kuning en een frisse komkommersalade. Top af met wat grof gehakte pinda’s erover en genieten maar! 

Let op: laat de van tevoren minimaal 2 uur marineren zodat de smaken goed kunnen intrekken. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Ron de Kort
  • Wibbe van der Terp
  • Sylvia Willemsen
  • Margreet Verhoef
  • Romy Leunissen
  • Bianca Silooy-Leungen
  • Milou van den Bos
  • Bettina van den Bosch
  • Renate Rozendaal
  • Gerda Vreugdenhil
Snelle basis groentesoep
 7
Foody redactieFoody redactie
Nasi Goreng
 15
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Indonesische Nasi Goreng
 19
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Shoarma nasi
 25
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.