Olijvenbrood met zongedroogde tomaatjes en Parmezaan

Olijvenbrood met zongedroogde tomaatjes en Parmezaan

Ingrediënten

Olijven, je moet er echt van houden. Perfect als tapenade op brood, of als hapje bij de borrel. Yum!! En in dit brood zijn de olijven samen met de zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas een hele lekkere combi, de perfecte Italiaanse snack. Het brood is lekker om te eten bij een borrel of bij een salade met een beetje knoflook- of zeezoutboter erop. Geniet ervan.

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.