Oosters yoghurttoetje met kardemom

Oosters yoghurttoetje met kardemom


Kardemon, you love it or you hate it! En laat kardemon nou net een kruid zijn welke vaak wordt gebruikt in de Oosterse keuken. Het is heerlijk kruidig maar hoeft totaal niet te overheersen, net zoals in dit toetje. Daar geeft de specerij de frambozenbietenpuree een vleugje wat het aardste van de biet wat naar achteren brengt. En het beetje rozenwater erbij maakt het toetje helemaal af. Zeker het proberen waard! Geniet ervan!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • The Early Morning Blog
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.