Oosterse stamppot van zoete aardappel

Fresh & Easy: Oosterse stamppot van zoete aardappel


Deze Oosterse stamppot van zoete aardappel met paksoi, gemengde paddenstoelen en taugé is heerlijk. Lekker licht, maar toch vullend en voedzaam. Om de zoete aardappel stamppot iets meer body te geven is er ook een stukje kipfilet aan deze stamppot toegevoegd. Liever vega? Dan kun je dit uiteraard weglaten. De smaak is er zeker niet minder om. Geniet ervan! 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Leevdveen
  • Bianca Silooy-Leungen
  • Shirley Van Der Have Beekmans
  • Chiara Stolk
  • Helena De Jong
  • José van Eersel
  • Foody redactie
  • Marjo Bakker
  • Angelique Hagoort-Sweere
  • Harm Dekens
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.