Opgerolde appelbuns

Opgerolde appelbuns


Een schaal vol heerlijke appelbuns. Deze opgerolde broodjes met appel zijn goed te maken en vooral ook heel erg lekker. De broodjes zijn perfect voor een heerlijk ontbijtje of brunch. Garneer de appelbuns met een glazuur en laat het uitharden. Geniet, voor het lekkerste resultaat, dezelfde dag nog van heerlijk verse appelbuns! Let op: het deeg moet in totaal ongeveer 3 uur rijzen. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Elly van der Kaaden
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Wouw52
  • Claudia Ahlers
  • Jamila de Jong
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.