Panga in ham uit de oven

Snelle basis groentesoep


Bereid je pangafilet eens anders dan anders. Lekker in een krokant jasje van ham met rode ui, cherrytomaatjes en olijven uit de oven. Smeer de vis voordat je ze in de ham rolt nog even lekker in met wat tapenade van gedroogde tomaten. Het is heerlijk om dit visgerechtje te eten met wat aardappelpuree of een stuk vers gebakken stokbrood. Geniet ervan!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Maaike Wessels-Breij
  • Joycemeijer1977
  • Bart van der Helm
  • Gerda Vreugdenhil
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.