Recept voor panini met mozzarella, serranoham en gegrilde paprika
Zin in een warme lunch vandaag? Maak dan eens een lekkere panini! De panini met mozzarella en serranoham blijft toch wel één van de klassiekers en favorieten als je het ons vraagt, maar wij pimpen hem met gegrilde paprika. De grilsmaak past perfect bij het romige van de mozarella en het zoute van de serranoham. Je kunt het ook eens proberen met gegrilde aubergine of courgette, net wat jouw favoriete groente is. Paprika is in ieder geval een aanrader!
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |