Panna cotta met bosbessen coulis
Deze suikervrije vegan panna cotta is een heerlijke verrassing in je koelkast. En dat ie suikervrij is, dat proef je echt niet. Maak een lekkere coulis van bosbessen voor over de panna cotta. Het lekkerst is om het lekkere fruitige sausje te maken nét voordat je het toetje serveert. Garneer het met een paar verse bosbessen en je hebt een verrukkelijk toetje!
Bereidingstijd: 10 min Wachttijd: 3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |