Panna cotta met bosbessen coulis

Suikervrije Vegan Panna Cotta


Deze suikervrije vegan panna cotta is een heerlijke verrassing in je koelkast. En dat ie suikervrij is, dat proef je echt niet. Maak een lekkere coulis van bosbessen voor over de panna cotta. Het lekkerst is om het lekkere fruitige sausje te maken nét voordat je het toetje serveert. Garneer het met een paar verse bosbessen en je hebt een verrukkelijk toetje!

Bereidingstijd: 10 min Wachttijd: 3 uur

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Bananen smoothie met pindakaas en chocolade Bananen smoothie met pindakaas...
Tinto de Verano Tinto de Verano
Italian Spritz witte wijn cocktail Italian Spritz witte wijn cock...
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Kris Timmerman
  • Wil Joop
Panna cotta met bosbessen (zuivelvrij en zonder geraffineerde suiker)
 9
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Panna cotta – basisrecept
 4
Rutger BaktRutger Bakt
Muffins met citroen en bramen
 3
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 12
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.