Panna cotta met karamel, zeezout en passievrucht

Panna cotta met karamel, zeezout en passievrucht

Ingrediënten

4 personen

Dol op chocolade én op panna cotta? Dan is dit dessert zeker een aanrader! Een heerlijke panna cotta met karamel, zeezout en passievrucht. Klinkt heerlijk toch? En laat het nog een groot voordeel hebben. Het is super simpel om te maken en daarnaast ook nog eens mega lekker! Kan niet beter toch? Je moet wel even wat geduld hebben voordat je ervan kunt genieten. Het toetje moet namelijk zo'n 4 uur opstijven. Resultaat? Een heerlijk karamellige panna cotta met extra zeezout ‘on top’ als frisse tegenhanger van de passievrucht. Geniet ervan!

Voorbereidingstijd: 15 min, Wachttijd: 4 uur 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.