Panna cotta met thee en vlierbloesemsiroop

Foody Redactie


Ziet dit toetje er niet super uit? Het is een heerlijke panna cotta gemaakt met thee en vlierbloesemsiroop. De theesmaak is subtiel aanwezig omdat de thee in de room is getrokken. Om de thee iets duidelijk naar voren te laten komen is deze ook is verwerkt in de saus. Zo lekker! Serveer de panna cotta met een lekkere thee-fruitpuree en genieten maar. Enjoy! 
Let op: De pannacotta heeft minimaal 4 uur nodig om op te stijven 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Helma Haken-Prins
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.