Panzanella met avocado

Panzanella met avocado


Wat te doen met oud brood? Wentelteefjes maken, croutons maken... klinkt je vast bekend in de oren. In Italie hebben ze ook een aantal leuke gerechten bedacht met oud brood. Bijvoorbeeld Panzanella. Een salade met in een marinade geweekt oud brood. Week het brood in het vocht van tomaten, olijfolie en azijn. Héérlijk! Avocado, uien, knoflook en kappertjes erbij en je hebt een super lekkere salade. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Ivonne Niessink
  • Renate Moerman
  • Foody redactie
  • Marleen van Lelieveld
  • Louise Van Der Kelen
Panzanella met kip
 24
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Panzanella met Perzik en Burrata
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Griekse panzanella
 12
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.