Pappadum met zalm

Easy Mondays – Pappadum met zalm


Pappadums horen normaal gesproken thuis in de Indiase keuken en zijn super veelzijdig in gebruik. Dat bewijst ook dit receptje met zalm. Je hebt niet meer nodig dan gerookte zalm, bieslook, citroen, crème fraîche, mierikswortel en natuurlijk de pappadums. Super gemakkelijk om te maken en heerlijk licht verterend en fris voor op een zomerse dag. Serveer er eventueel een grote salade bij met wat dille, rode ui & kappertjes of een bakje wakame. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Yinte Corstens
  • Esmée Kramer
  • Louise Van Der Kelen
Kerstdiner: Zalm en croûte
 16
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Lunch Wrap met zalm en roomkaas
 15
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.