Pappardelle met champignonroomsaus

Pappardelle met champignonroomsaus


Ik vind pasta en champignons altijd echt zó lekker bij elkaar! Deze parpadelle met champignonsroomsaus, malse kipfilet, verse basilicum en Parmezaanse kaas was hier in huis is dan ook weer echt zo'n topper. Hier in huis was het in ieder geval een regelrechte hit. Je maakt de roomsaus van slagroom, witte wijn en een beetje bloem en je brengt hem op smaak met tijm. Smullen geblazen!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Maud Jonkhout
  • Muriël Van de Pol
Carpaccio pasta
 12
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Pappardelle met truffel
 7
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Pappardelle met Rucola
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.