Paprikasoep met venkelzaad, basilicum en orzo

Paprikasoep met venkelzaad, basilicum en orzo


Paprikasoep met venkelzaad, basilicum en orzo. Ontzetten lekker, voedzaam en niet moeilijk om klaar te maken. De paprika wordt vooraf heerlijk geroosterd in de oven samen met venkelzaad. Hierdoor wordt de paprika lekker wat zoetig. Voeg, om de soep extra vullend te maken, orzo toe. Orzo is eigenlijk een pasta, maar dan vervormd als rijst. Een heerlijke toevoeging in soepen waardoor je het ook als maaltijd kunt eten. De paprikasoep is perfect om te serveren met de lunch, met wat brood erbij in om te dopen heb je een top avondmaaltijd. 
Bereidingstijd: 25 min | Oventijd: 30 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Eugénie van Huijgevoort
  • Roger Joos
  • Sonja Oyen
  • Meggie van Dooren
  • Bart van der Helm
  • Doro
Foody Redactie
 13
Foody redactieFoody redactie
Gele paprikasoep
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Vegan paprikasoep
 26
I Love HealthI Love Health
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.