Parmezaan schotsen met kruidenricotta en paddestoelen

Foody Redactie


Deze Parmezaan koekjes met kruidenricotta en paddenstoelen zijn perfect om te serveren als hapje. Ook zijn ze ook nog eens ontzettend eenvoudig om te maken. Serveer de Parmezaan koekjes met een topping van ricotta, paddestoeltjes en garneer met wat tuinkers. Dit kun je eventueel achterwegen laten, want ze zijn ook heerlijk om gewoon als chipje te eten. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.