Parmezaan schotsen met kruidenricotta en paddestoelen

Parmezaan schotsen met kruidenricotta en paddestoelen | Simone's Kitchen

Ingrediënten

Deze Parmezaan koekjes met kruidenricotta en paddenstoelen zijn perfect om te serveren als hapje. Ook zijn ze ook nog eens ontzettend eenvoudig om te maken. Serveer de Parmezaan koekjes met een topping van ricotta, paddestoeltjes en garneer met wat tuinkers. Dit kun je eventueel achterwegen laten, want ze zijn ook heerlijk om gewoon als chipje te eten. 

 

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Foody redactie
Weekendbites: Zoete aardappel chips met parmezaan
 16
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Weekendbites: Truffel popcorn met parmezaan
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Pompoen uit de oven
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Kaasstengels van Bladerdeeg
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Havermoutcrackers met Parmezaan
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.