Parmezaanse kaas bakje met salade
Deze krokante bakjes van kaas gevuld met Italiaanse salade zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens glutenvrij. Je kunt ze leuk serveren als voorgerecht of als hapje. Ideaal. De krokante bakjes kun je maken door de kaas te bakken in de oven of in de pan. De kaasbakjes kun je vullen met sla, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes, olijven en serveren met basamico crème en basilicum blaadjes.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |