Pasta met asperges en ei

Het aspergeseizoen is begonnen! Pasta met asperges en ei + winactie

Ingrediënten

2 personen

De lente is officieel begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor asperges. Deze frisse voorjaarsgroente zijn heerlijk in combinatie met ham, ei en aspergesaus. Om de start van het aspergeseizoen te vieren vind je hier dit klassieke receptje in combinatie met pasta. Serveer de pasta op een bord en schep wat van de asperges met saus er over. Snijd de eieren in partjes en verdeel ze over de pasta. Heerlijk! Geniet ervan. 

Tip: Houd je meer van vis, probeer dan eens gerookte zalm in plaats van ham. 

 

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • ENGBERS
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Foody redactie
  • MAGGI
  • Annelien Hoff
  • Tania van Huik
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.