Pasta met asperges, pesto en geitenkaas
Deze pasta met asperges, venkel, pesto en geitenkaas is een ideaal gerechtje voor op een doordeweekse dag. Het is namelijk lekker, heel simpel om te bereiden en ook nog eens gezond. Binnen een half uurtje staat deze pasta met de geroosterde groenten al op tafel. Garneer het nog even lekker met wat geraspte kaas. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |