Pasta met bloemkool, worst en pesto giallo

Pasta met bloemkool, worst en pesto giallo


Een goede pasta gaat er altijd wel in. Zo ook deze pasta met bloemkool, worst en pesto giallo. Met een paar goede producten maak je dit heerlijke pasta receptje in een handomdraai. Het geheime ingrediënt van deze pasta is de ‘pesto giallo‘, oftewel gele pesto. Deze pesto wordt gemaakt op basis van pompoen, kerrie, mosterd en kruiden, is heerlijk van smaak en een perfecte basis voor deze pasta. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Roxanne Vollenbroek
  • Louise Van Der Kelen
  • Claudia Ahlers
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.