Pasta met romanesco, runderworst en room
Dit mooie pastagerecht is een lekkere manier om romanesco te verwerken. Romanesco is zo'n prachtig gevormde zachtgroene bloemkool. Het worstenvlees in de saus geeft veel smaak, doordat de worstjes goed op smaak zijn met verschillende specerijen. En doordat je het vlees uit de worstjes haalt en klein maakt is het zo gaar. Met een kwartiertje heb je een smaakvolle maaltijd op tafel staan. Serveer de pasta met vers geraspte Parmezaan en een frisse salade.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |