Pasta van de toekomst uit de zee

De pasta van de toekomst komt uit de zee


Net als je denkt dat je alles gezien hebt, eet dan eens een bordje zee-pasta. Deze donkere groene slierten hebben de textuur van tagliatelle, een neutrale smaak en stevige bite. Het combineert goed met vis, vlees, groenten, kaas en diverse sauzen. Tot slot belasten we er de planeet minder mee. Je heb er namelijk geen land, extra water, kunstmest of bestrijdingsmiddel voor nodig. Super om eens mee af te wisselen dus. Dit recept helpt je vast een beetje op weg. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.